Ανακαίνιση Μπάνιου

Η ομάδα GE CONSULTING επιδιώκει άριστη επικοινωνία και συνεργασία με τον πελάτη, με σαφήνεια και συνέπεια σε κάθε φάση ενός έργου, με σκοπό αφενός το βέλτιστο αποτέλεσμα και αφετέρου την ξεκάθαρη ενημέρωση του πελάτη.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαίνιση σπιτιού σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις προσωπικές επιλογές σας . Με τα καλύτερα υλικά και τις καλύτερες τιμές τις αγοράς, συνεπής στο χρόνο υλοποίησης και στις εργασίες που έχουν συμφωνηθεί. Διαθέτουμε όλες τις ειδικότητες τεχνιτών με πολυετή εμπειρία.

Κάντε πραγματικότητα το Σπίτι των Ονείρων σας.

top-view-of-home-renovation

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η εμπειρία μας και η προσωπική ευθύνη σε ό,τι αναλαμβάνουμε με την εγγύηση της GE CONSULTING:

  • Αποξηλώσεις  πλακιδίων – ειδών υγιεινής.

(Η σωστή αποξήλωση των πλακιδίων,  περιλαμβάνει την αφαίρεση πρώτα των παλιών, το σοβάτισμα του τοίχου και στη συνέχεια την τοποθέτηση των νέων. Επιπρόσθετα καλό είναι να αλλαχθούν και το κούφωμα στο λουτρό (εάν υπάρχει) και η εσωτερική πόρτα,  για να δώσουν την κατάλληλη ομοιομορφία στον χώρο.)

  • Έλεγχος υδραυλικής εγκατάστασης.

(Ο  έλεγχος της υδραυλικής εγκατάστασης, θα πραγματοποιηθεί ενδελεχώς από τους έμπειρους συνεργάτες. Εφόσον διαπιστωθεί οτι υπάρχει ανάγκη αλλαγή της,  θα γίνει νέα υδραυλική εγκατάσταση με χρήση χαλκοσωλήνα.)

  • Ηλεκτρικές Εργασίες.

(Είναι απαραίτητο να γίνει έλεγχος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει εκ νέου τοποθέτηση πριζών,  γειώσεων κλπ. Επίσης απαραίτητος είναι και ο  έλεγχος του θερμοσίφωνα και σε περίπτωση που απατείται, θα γίνει νέα τοποθέτηση  ή εκ νέου αλλαγή ή τοποθέτηση ηλιακού θερμικού συστήματος Ariston, Bosch.)

  • Κατασκευές από γυψοσανίδα.

(Η GΕ CONSTRUCTIONS, αναλαμβάνει εργασίες για κατασκευές απο γυψοσανίδα ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.)

  •  Τοποθέτηση  πλακιδίων μπάνιου ανάλογα  με επιλογή του ιδιοκτήτη.
  • Τοποθέτηση μπανιέρας ή   ντουζιέρας.
  • Τοποθέτηση μπαταριών μπανιέρας και νιπτήρα A Ποιότητας.